Historie

Kennelen blev startet af Poul og Karin Barchow helt tilbage i 1984.

Tina og jeg fik vores første hund fra kennel Scharmark tilbage i 1990. Scharmarks Baily. Før Baily havde jeg trænet min mosters hund i et års tid med svingende succes. Med købet af Baily fik jeg endnu mere lyst til at træne hund, aflægge prøver, og ikke mindst udstille. En avlskåring med hende blev det også til.

Poul Barchow ville gerne have et kuld hvalpe med hende deraf startede vores interesse for opdræt. Vi fik opdrættet 4 kuld med Baily i samarbejde med Poul og Karin. Endnu en Scharmark hund kom til vores hjem, Tinas første hund, Scharmarks Dago. Derefter er tingene gået stærkt, vi kom med på kennel mærket, og opdrættede flere kuld sammen med Poul og Karin.

I 1999 fik vi tilbudt at overtage kennel Scharmark, hvilket vi takkede ja til. I alle årene har det været en forudsætning at for at indgå i avlen hos os skal en hund have bevist sine brugsegenskaber ved at have bestået minimum en SchH1 eller BHP 1prøve og derefter en avlskåring. Efter overtagelsen af kennelen har Tina fuldført Dkks lovpligtige opdrætteruddannelse.

I dag er vi en familie på 4 der alle har vores store kærlighed til schæferhunden. Vores 2 børn er aktivt deltagende både med de voksne hunde, men ikke mindst med vores hvalpe. Så en Scharmark hvalp starter med at være i centrum, fra Aller første færd. De er sammen med os fra første dag, og vil i de kommende uger opleve en masse ting sammen med hele familien og vores voksne hunde.

Den første køretur i bil oplever hvalpen sammen med os, så 8 uger gammel er en hvalp fra os godt "klædt" på til sin nye familie.Vores hvalpe er Dkk stambogsført ,chippet, vaccineret og sundhedstjekket af dyrlæge. Sundhedsbog medfølger.

God fornøjelse med vores hjemmeside, skulle der være spørgsmål eller lyst til en hundesnak er du/I altid velkommen til at kontakte os.


Kontakt

Hastrupvej 10 - 4621 Gadstrup

Tlf.: 3018 9052

Nyheder

Han hvalp til salg fra d.25/10-18. - læs mere.